10-07-09

Vandaag speelden we tegen AC Milan

Deze morgen lieten de voetballers van zich horen! Zowel op als naast het veld was er ambiance! Zo wonnen onze jongste kerel (11-13 jaar) met 6-3 van AC Milan en hielden de oudste mannen de sfeer er volledig in (je kan het vergelijken met de sfeer op de tribunes van Standard...). De oudste groep deelnemers moest nipt het onderspit delven (2-1 verlies).

Natuurlijk was dit alles slechts bijzaak, het feit dat iedereen heeft kunnen spelen tegen Milan was al een hele eer en een fantastisch avontuur.

jari15's Middags stond er waterpret op het menu! In het mooie Aqua Brava genoten de voetballers van een frisse duik, of lieten ze zich glijden op de vele glijbanen... 'De Kamikaze' (héél stijl naar beneden) was spectaculair, maar de andere glijbanen (waarbij je o.a. gebruik moest maken van banden) waren eveneens bijzonder leuk!Weer werden nieuwe foto's toegevoegd. Velen volgen nog (tegen zaterdagavond mag je die allen verwachten) want de internetverbinding hier in Spanje is niet optimaal.
Morgen staat reeds de laatste dag op het programma, met 2 trainingen en strand- en waterspelen wordt het vast en zeker opnieuw een toffe dag!

14:16 Gepost door Jari in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.